Tofu Jambalaya

Tofu Jambalaya
Reteta Tofu Jambalayan este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 249 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână usturoi, orez, pudră de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de blog.fatfreevegan.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, care este minunat. Rețete similare includ Tofu și cartofi dulci Jambalaya, Tofu prăjit în tigaie cu sos picant de lămâie (Tofu Nuong Xa), și Tofu cu ierburi italiene la cuptor + Cum să presezi Tofu ca un campion.

Instrucțiuni

1
Adăugați orez și usturoi și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2
Adăugați roșiile, apa, pudra de chili și alte condimente și amestecați. (Ardeiul cayenne este cel care face acest picant, așa că asigurați-vă că adăugați mult!) Se amestecă ușor tofu, se acoperă bine și se pune la foc mic. Gatiti timp de 30 de minute sau pana cand orezul este gata si lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista