Tofu glazurat cu arțar cu dovlecei Spaghetti
Tofu glazurat cu arțar cu dovlecei Spaghetti ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 178 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, suc de lămâie, tofu extra-ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tofu Glazurat Cu Arțar, Dovleac Glazurat De Arțar, și Dovlecei Spaghetti cu sirop de arțar și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Tăiați dovleceii pe jumătate pe lungime și scoateți semințele.
Ungeți ambele jumătăți cu untul și presărați cu zahărul brun.
Așezați-le, tăiați părțile în jos, pe o foaie de copt și prăjiți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 oră.
Între timp, într-o tigaie, combinați bulionul, siropul, cidrul, sosul de soia, sucul de lămâie și usturoiul. Se fierbe 5 minute, apoi se amestecă amidonul de porumb și se gătește, amestecând constant, până când glazura se îngroașă, încă aproximativ 1 până la 2 minute. Pune deoparte.
Feliați tofu în plăci groase de 1/2 inch. Apoi folosiți un cuțit sau un tăietor de prăjituri pentru a crea cuburi sau forme jucăușe.
Încălziți uleiul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați tofu și căutați până se rumenesc, 2 până la 3 minute pe o parte.
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Scoateți șuvițele de dovlecei afară și în boluri. Completați cu tofu, stropiți pe glazură și serviți.