Tofu De Ghimbir-Chile Cu Ardei Roșii
Tofu de ghimbir-Chile cu ardei roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 167 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, apă, sos de soia și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sos De Chile Roșu Sud-Vest, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinăm, și Curățați Supa De Linte Roșie De Morcov Și Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați blocul de tofu în jumătate pe lungime.
Puneți jumătățile pe 4 coli de prosoape de hârtie și acoperiți cu alte 4 coli. Acoperiți cu o placă de tăiere grea sau o placă ponderată cu cutii. Schimbați prosoapele dacă devin saturate. Greutate tofu pentru un total de 30 de minute. (Sau cumpărați "tofu presat" și săriți peste acest pas.)
Tăiați tofu în cuburi de 1/2 inci și dați deoparte.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ardeii grași și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați usturoiul, ghimbirul și ardeii chile și gătiți, amestecând, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați tofu și 2 linguri de apă. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand tofu este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Adăugați scallions; se amestecă timp de aproximativ 30 de secunde.
Opriți focul, apoi amestecați sosul de soia și uleiul de susan; garnisiți cu cilantro și serviți.