Toffee Caju Baruri
Toffee caju baruri ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 128 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 48. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de făină, caju, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Toffee Caju Crunch Baruri, Comori De Caju Caramele, și Coaja de ciocolată de caju și alune.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, amestecați făina și zahărul cofetarilor. Frecați untul până nu rămân bulgări vizibile. Apăsați uniform amestecul de făină pe fundul tăvii pregătite de 9x13 inch.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când este ferm. În timp ce crusta se coace, amestecați împreună laptele condensat îndulcit, oul, vanilia și sarea într-un castron mediu. Se amestecă caju și bucăți de caramel. Când crusta iese din cuptor, întindeți amestecul de nuci peste el și reveniți la cuptor.
Coaceți încă 18 până la 23 de minute sau până se rumenesc. Se răcește complet în tigaie înainte de a tăia în bare de 1x2 inch.