Toffee Apple Toast francez cu sirop de Caramel
Toastul francez cu mere de caramel cu sirop de Caramel necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acest mic dejun are 855 calorii, 22g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Taste of Home necesită bicarbonat de sodiu, zahăr brun, pâine și amestec de cidru condimentat. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării americane. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Pâine prăjită franțuzească groasă cu sirop de Caramel, Toffee Apple Pâine Prăjită Franceză, și Ciabatta pâine prăjită franceză cu sirop cald de arțar de mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați jumătate din cuburile de pâine într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt. Se acoperă cu mere și se presară cu amestec de băuturi de cidru. Într-un castron mic, bateți crema de brânză, zaharurile, 1/4 cană de lapte și 1 linguriță de vanilie până se omogenizează. Se amestecă caramelul.
Răspândiți peste mere. Se acoperă cu cuburi de pâine rămase.
Într-un alt castron, bateți ouăle și laptele rămas și vanilia.
Se toarnă deasupra. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
Coaceți, neacoperit, la 350 de euro timp de 40-45 de minute sau până când un cuțit introdus în apropierea centrului iese curat.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Între timp, într-un cuptor olandez, combinați zahărul, zeama, untul, siropul de porumb și bicarbonatul de sodiu. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand amestecul devine o culoare chihlimbar auriu, aproximativ 7 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă vanilia.
Se servește cu pâine prăjită franceză.