TOCĂTURĂ de forfecare și oală fierbinte de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocatul și oala fierbinte de cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi, sos worcestershire, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați TOCĂTURĂ de forfecare și oală fierbinte de cartofi, Cartofi la cuptor cu brânză, și Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați feliile de cartofi într-un bol mediu cu suficientă apă pentru a acoperi.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă carnea de vită măcinată, ceapa, sosul de roșii și sosul Worcestershire. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand carnea de vita este rumenita uniform si ceapa este frageda.
Într-o cratiță medie separată la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt și amestecați bine în făină. Se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati 5 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura și amestecați brânza Cheddar în amestec. Condimentează cu sare și piper după gust.
Tapetați un vas mediu de copt cu 1/2 felii de cartofi.
Se toarnă amestecul de carne de vită măcinată și se acoperă cu ciuperci. Acoperiți cu amestecul de sos de brânză. Se acoperă cu cartofii rămași. Dot cu 2 linguri de unt.
Coaceți 30 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor.