TOCĂTURĂ de forfecare și oală fierbinte de cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocatul și oala fierbinte de cartofi. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,54 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cartofi, sos worcestershire, sos de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați TOCĂTURĂ de forfecare și oală fierbinte de cartofi, Cartofi la cuptor cu brânză, și Hot Kangaroo Mince (Aka Hot Skippy Mince) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați feliile de cartofi într-un bol mediu cu suficientă apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă carnea de vită măcinată, ceapa, sosul de roșii și sosul Worcestershire. Condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand carnea de vita este rumenita uniform si ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
4
Într-o cratiță medie separată la foc mediu, topiți 1/4 cană de unt și amestecați bine în făină. Se amestecă treptat laptele. Gatiti si amestecati 5 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura și amestecați brânza Cheddar în amestec. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Tapetați un vas mediu de copt cu 1/2 felii de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se toarnă amestecul de carne de vită măcinată și se acoperă cu ciuperci. Acoperiți cu amestecul de sos de brânză. Se acoperă cu cartofii rămași. Dot cu 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
7
Coaceți 30 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc ușor.