Tocana țărănească este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 416 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, ceapă, fasole pinto și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Paste Țărănești, Tocană Țărănească De Fasole De Iarnă, și Aproape Totul Pâine Țărănească pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați chimenul, sarea și piperul; se presară peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Piper
Chimen
Sare
2
Puneți puiul într-un aragaz lent electric; se amestecă ceapa, roșiile și ardeii iute. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mare timp de 3 ore. Se amestecă fasolea. Capac; gatiti la foc mare setare 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pui întreg
Ardei Iute
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
3
Așezați 1 coapsă de pui în fiecare din cele 6 boluri de supă; oală 1 1/4 căni tocană în fiecare castron. Completați fiecare porție cu 2 lingurițe de coriandru și 2 lingurițe de smântână.