Tocană Tradițională Salvadoriană

Tocană Tradițională Salvadoriană
Tocanita tradițională Salvadoriană este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 12. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 334 calorii. Dacă aveți muștar gri poupon dijon, plantains, qt. varza și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pătlaginele, puteți urma acest fel principal cu Tort de pătlagină cu cremă de unt de Avocado ca desert. Este perfect pentru Toamna. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Tradițională Irlandeză, Tocană Tradițională De Vită, și Tocană Tradițională Chiliană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pansamentul și muștarul într-o cratiță mare. Se amestecă slănina. Gatiti la foc mediu-mare 5 min. sau până când slănina începe să devină crocantă, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați carne; gatiti pana se rumeneste pe toate partile, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se amestecă yuca și apă; se aduce la fierbere. Acoperă. Reduceți căldura la minim; fierbeți 45 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
ManiocManioc
4
Adăugați varză, pătlagine și naut; se amestecă. Capac; gatiti inca 15 min. sau doar până când varza este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Se servește acoperit cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Revista