Tocană Tradițională De Miel
Tocanita tradițională de miel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați carne de tocană de miel, piper, cartofi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Tradițională Salvadoriană, Tocană Tradițională Chiliană, și Tocană Tradițională Irlandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, carnea brună în 1 lingură de ulei la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Scoateți cu o lingură cu fante; pus deoparte.
Adăugați ceapa, morcovii și uleiul rămas în tigaie. gatiti 5 minute sau pana cand ceapa este frageda, amestecand ocazional.
Adăugați cartofii, bulionul, sarea, piperul și mielul; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 50-60 de minute sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Cu o lingură cu fante, scoateți carnea și legumele într-un castron mare; puneți deoparte și păstrați la cald.
Se toarnă sucurile de tigaie într-un alt castron; pus deoparte.
În cuptorul olandez, topiți untul la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Treceți treptat în sucurile de tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă pătrunjelul, arpagicul, cimbru și carnea și legumele; se încălzește.