Tocană Picantă De Spanac
Tocană de spanac picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 464 calorii, 28G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți spanac, fasole, ulei de canolan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană Picantă De Năut Și Spanac, Tocană de năut și spanac, și Tocană De Vită Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de canola într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie ușor aproximativ 3 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați boia de ardei, fulgii de ardei roșu și usturoiul.
Se sotează 1 minut, apoi se amestecă roșiile, fasolea albă și spanacul. (Rezervați 1 1/2 căni de fasole și 1/4 cană de spanac pentru Runda 2 rețetă spaniolă.) Gatiti amestecand la fiecare cateva minute, pana se incalzeste, aproximativ 6 minute.
Se transferă într-un bol de servire și se servește cald sau la temperatura camerei.