Tocană picantă de Curry de vită pentru aragazul lent

Tocană picantă de Curry de vită pentru aragazul lent
Tocanita picantă de Curry de vită pentru aragazul lent necesită aproximativ 8 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 297 calorii, 34G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână usturoi, ardei jalapeno, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tocană de vită de dovleac (oală Instant, oală sub presiune sau aragaz lent), Sunday Slow Cooker: tocană de linte roșie, Curry și morcovi, și Curry De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu și rumeniți carnea de vită pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți din tigaie, rezervând sucuri și condimentați cu sare și piper. Gatiti si amestecati usturoiul, ghimbirul si jalapeno-ul in tigaie timp de 2 minute, pana se inmoaie, si condimentati cu pudra de curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pudră De CurryPudră De Curry
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă roșiile tăiate cubulețe și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
SucSuc
4
Așezați ceapa în fundul unui aragaz lent și stratificați cu carnea de vită rumenită. Scoateți amestecul de tigaie în aragazul lent și amestecați în bulionul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
5
Acoperiți și gătiți 6 până la 8 ore la minim.

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate44
Revista