Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați tocană italiană de fasole verde. O porție conține 519 calorii, 43G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, fasole, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană italiană de legume cu fasole albă cu cârnați, Salată Italiană De Fasole Verde, și Salată Italiană De Fasole Verde.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, gătiți carnea în 1 lingură de unt până se rumenesc; scurgeți și puneți carnea deoparte. În aceeași cratiță, sotati telina, ceapa si usturoiul cu restul de unt pana cand se inmoaie. Se amestecă roșiile, 3/4 cană de apă, sare, oregano, piper și carne rezervată. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Resturi Proaspete
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă fasolea și pătrunjelul. Reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de aproximativ 30 de minute mai mult sau până când carnea și fasolea sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Toppinguri, Opționale
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Combinați amidonul de porumb și apa rămasă până se omogenizează. Se amestecă treptat în tocană. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 1-2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator