Tocană irakiană de miel și vinete cu Pitas

Tocană irakiană de miel și vinete cu Pitas
Tocană irakiană de miel și vinete cu Pitas este o fără lactate rețetă cu 4 porții. Pentru $6.03 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 960 calorii, 67g de proteine, și 24g de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, garam masala, ardei iute și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pitas de miel mărunțit cu vinete prăjite, Lis' an el Qa ' thi - limba judecătorilor (vinete umplute irakiene), și Michael Natkin pentru Sabich (Sandwich de vinete irakian-evreu) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, dizolvați 2 lingurițe de sare în 1 litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați vinetele, acoperiți cu o farfurie mică pentru a menține feliile scufundate și lăsați la macerat 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Între timp, într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți 2 linguri de ulei. Condimentați mielul cu sare și piper și gătiți la foc mare, întorcând o dată, până se rumenesc bine, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Subţire-Subţire-
4
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând, până se înmoaie, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Adăugați 3 litri de apă, melasa de rodie, mazărea despicată, ardeii iute uscați, baharat și coriandru și aduceți la fierbere. Reduceți focul la minim și fierbeți timp de 45 de minute, degresând și amestecând de câteva ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Mazăre împărțităMazăre împărțită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
BaharatBaharat
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
6
Scurgeți vinetele și uscați-le. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 11/2 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați o treime din vinete și gătiți la foc moderat până se rumenesc, 3 minute pe fiecare parte; transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Rumeniti vinetele ramase in cele 3 linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Adăugați vinetele la miel și fierbeți la foc mic, amestecând, până când mielul este fraged, 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
9
Transferați mielul pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
10
Scoateți carnea din oase și tăiați-o în bucăți de 1 inch. Fierbeți tocanita la foc mare, degresând, până când lichidul s-a redus la 3 căni, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Întoarceți mielul în tocană și condimentați cu sare și piper. Împărțiți pita în 4 boluri. Puneți tocanita deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate85
Revista