Tocană de vânat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 5,13 USD pe porție. O porție conține 278 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de cimbru, cartofi, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), Tocană De Vânat, și Tocană De Vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti baconul in cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Îndepărtați slănina cu lingura cu fante, rezervând grăsimea în cuptorul olandez și scurgeți-o pe prosoape de hârtie; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
Cuptor Olandez
3
Gatiti carnea de vanat in grasime de bacon la foc mediu-mare aproximativ 7 minute, amestecand ocazional, pana se rumeneste. Se amestecă 2 căni de apă, vinul, sarea, cimbru, maghiran și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De Slănină
Maghiran
Vânat
Piper
Cimbru
Apă
Sare
Vin
4
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 2 ore sau până când vânatul este aproape fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vânat
5
Se amestecă ceapa, morcovii și cartoful.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Cartofi
6
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți aproximativ 30 de minute sau până când legumele și vânatul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Vânat
7
Se agită 1/2 cană de apă rece și făina într-un recipient bine acoperit; se amestecă treptat în tocană. Se amestecă sosul de rumenire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Rumenire
Făină Pentru Toate Scopurile
Tocană
Apă
8
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Se fierbe și se amestecă 1 minut.
9
Se presară slănină și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită