Tocană de vită și varză
Tocană de vită și varză este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru 98 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 271 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de busuioc, conserve de roșii, maghiran și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Tocană De Varză De Vită, Tocană de vită și varză, și Tocană de vită și varză sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită și ceapa până când carnea este rumenită și ceapa este fragedă; scurgeți.
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de fasole cu 1/4 cană de bulion de vită.
Adăugați la cuptorul olandez cu fasole și bulion rămase, roșii, varză și condimente. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când varza este fragedă.
Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec
Stew poate fi asociat cu Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Un vin pe care l-ați putea încerca este Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 49 de dolari.
![Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs]()
Maximin Grunhauser Abtsberg Riesling Grosses Gewachs