Tocană de vită și mei în boluri de pâine

Tocană de vită și mei în boluri de pâine
Nevoie de o curs principal fără lactate? Tocană de vită și mei în boluri de pâine ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 528 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână morcovi tăiați pentru bebeluși, conserve de roșii, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tocană rapidă de vită în boluri de pâine, Tocană de vită, bere și orz cu aragaz lent în boluri de pâine, și Tocană vegetariană în boluri de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți ușor exteriorul a 6 căni de cremă (10 uncii) cu scurtare (nu folosiți spray de gătit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ScurtareaScurtarea
CremăCremă
2
Așezați cupele cu susul în jos pe foaia mare de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Împărțiți aluatul în 6 bucăți egale. Formați fiecare piesă în bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
4
Rulați sau bateți fiecare bilă în rundă de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
5
Așezați aluatul rotund peste fundul fiecărei căni de cremă, întinzându-se pentru a se potrivi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
AluatAluat
6
Ungeți aluatul cu 1 lingură de ulei; se presara cu busuioc. Acoperiți; lăsați să crească în loc cald 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți bolurile de pâine 16 până la 20 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 5 minute; scoateți din cupe în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute. (Interiorul bolurilor de pâine poate fi ușor umed.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boluri De PâineBoluri De Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
BolBol
9
Între timp, într-o cratiță de 3 litri, încălziți 2 lingurițe de ulei la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
10
Adăugați carne de vită, ceapă, usturoi, herbes de Provence, sare și piper. Gatiti 5 pana la 6 minute, amestecand ocazional, pana cand carnea de vita se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Sare și PiperSare și Piper
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
11
Se amestecă bulionul, roșiile și apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
ApăApă
12
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura la minim. Capac; se fierbe 45 de minute. Se amestecă meiul, morcovii și fasolea verde. Gatiti descoperit aproximativ 25 de minute sau pana cand carnea de vita este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
MorcovMorcov
MeiMei
Carne De VităCarne De Vită
13
Serviți tocană în boluri de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boluri De PâineBoluri De Pâine
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista