Tocană de vită în sos picant Berbere

Tocană de vită în sos picant Berbere
Tocană de vită în sos Berbere picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ghimbir, paprikan măcinat și cayenne, cuișoare măcinate și ienibahar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Picantă De Legume De Vită, Tocană Picantă De Ananas-Carne De Vită, și Tocană picantă de vită cu fasole și ardei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați ceapa până când se taie foarte fin (aproape purificată).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Topiți untul în tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu - mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și amestecați până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați ghimbir, boia de ardei, cayenne, chimen, schinduf, turmeric, scorțișoară, cardamom, cuișoare și ienibahar; se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IenibaharIenibahar
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
GhimbirGhimbir
ChimenChimen
5
Adăugați roșii, vin și carne de vită; aduceți la foc mic, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
6
Se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
1
Berbere: acest amestec de condimente amețitor este baza pentru toată gătitul etiopian. Poate conține cuișoare, cayenne, ghimbir, chimen, turmeric și scorțișoară, printre alte condimente. Semințele de schinduf măcinate, care adaugă o aromă ușor dulce, sunt, de asemenea, tipice. Cumpărați-le de pe piețele din Orientul Mijlociu sau de la Penzeys Spices (09 USD pe borcan de 1/4 cană; www.penzeys.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schinduf De PământSchinduf De Pământ
ScorțișoarăScorțișoară
TurmericTurmeric
BerbereBerbere
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
GhimbirGhimbir
CondimenteCondimente
Mărar Proaspăt, SmulsMărar Proaspăt, Smuls
ChimenChimen
SemințeSemințe
2
Injera: injera autentică este făcută din teff fermentat, un bob comun în Etiopia. Textura spongioasă și bulboasă a pâinii este similară cu cea a unei clătite. Dacă scopul dvs. este autenticitatea, puteți cumpăra făină teff de pe piața abisiniană (25 USD pentru 5 lb.; www.abyssinianmarket.com).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De TeffFăină De Teff
PâinePâine
BoabeBoabe
TeffTeff
3
Tej: acest vin de miere Etiopian este potrivirea tradițională pentru tocanele picante, dar puțini comercianți cu amănuntul din Statele Unite poartă tej autentic importat. Puteți cumpăra o sticlă de la multe restaurante etiopiene, dar o alternativă accesibilă este Riesling uscat, care se împerechează frumos cu tocană picantă de vită. Preferatul nostru: Sptlese Rieslings din regiunea Mosel din Germania.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Riesling UscatRiesling Uscat
MiedMied
Tocană De VităTocană De Vită
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista