Tocană de vită în sos picant Berbere
Tocană de vită în sos Berbere picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 459 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ghimbir, paprikan măcinat și cayenne, cuișoare măcinate și ienibahar și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Tocană Picantă De Legume De Vită, Tocană Picantă De Ananas-Carne De Vită, și Tocană picantă de vită cu fasole și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați ceapa până când se taie foarte fin (aproape purificată).
Topiți untul în tigaie de 4 până la 5 litri la foc mediu - mare.
Adăugați ceapa și amestecați până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Adăugați ghimbir, boia de ardei, cayenne, chimen, schinduf, turmeric, scorțișoară, cardamom, cuișoare și ienibahar; se amestecă până se parfumează, aproximativ 1 minut.
Adăugați roșii, vin și carne de vită; aduceți la foc mic, apoi acoperiți, reduceți focul și fierbeți, amestecând ocazional, până când carnea de vită este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 2 ore.
Se adaugă sare după gust.
Berbere: acest amestec de condimente amețitor este baza pentru toată gătitul etiopian. Poate conține cuișoare, cayenne, ghimbir, chimen, turmeric și scorțișoară, printre alte condimente. Semințele de schinduf măcinate, care adaugă o aromă ușor dulce, sunt, de asemenea, tipice. Cumpărați-le de pe piețele din Orientul Mijlociu sau de la Penzeys Spices (09 USD pe borcan de 1/4 cană; www.penzeys.com).
Injera: injera autentică este făcută din teff fermentat, un bob comun în Etiopia. Textura spongioasă și bulboasă a pâinii este similară cu cea a unei clătite. Dacă scopul dvs. este autenticitatea, puteți cumpăra făină teff de pe piața abisiniană (25 USD pentru 5 lb.; www.abyssinianmarket.com).
Tej: acest vin de miere Etiopian este potrivirea tradițională pentru tocanele picante, dar puțini comercianți cu amănuntul din Statele Unite poartă tej autentic importat. Puteți cumpăra o sticlă de la multe restaurante etiopiene, dar o alternativă accesibilă este Riesling uscat, care se împerechează frumos cu tocană picantă de vită. Preferatul nostru: Sptlese Rieslings din regiunea Mosel din Germania.