Tocană De Vită În Ajunul Crăciunului

Tocană De Vită În Ajunul Crăciunului
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită din Ajunul Crăciunului. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 426 calorii, 45g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Crăciun. Dacă aveți la îndemână morcovi, țelină, rozmarin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană De Fasole Lima De Crăciun, și Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți carnea de vită, roșiile, țelina, morcovii, cartofii, ceapa și tapioca într-un cuptor olandez. Se condimentează cu bulion de vită, cimbru, rozmarin și maghiran; se amestecă vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
MaghiranMaghiran
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TapiocaTapioca
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Așezați capacul pe cuptorul olandez.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Coaceți timp de 5 până la 6 ore în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați mazăre în ultima jumătate de oră de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista