Tocană de vită sub presiune a lui Kelly

Tocană de vită sub presiune a lui Kelly
Tocană de carne de vită oala sub presiune Kelly este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de ulei vegetal, frunze de dafin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Oală Sub Presiune Tocană De Vită, și Oală Sub Presiune Vin Roșu Tocană De Vită.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Așezați făina într-o pungă resigilabilă; aruncați în jumătate cuburile de vită și agitați pentru a acoperi. Scuturați excesul de făină și adăugați carne în tigaie. Repetați cu carnea de vită rămasă. Condimentează carnea cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se amestecă ceapa în carne de vită și se gătește, amestecând des, până când carnea se rumeneste pe toate părțile și ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Se presară zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
5
Combinați apa, bulionul de vită, usturoiul, frunza de dafin, pătrunjelul și busuiocul într-o oală sub presiune la foc mediu-mare. Când cuburile de bulion sunt dizolvate, montați suportul aragazului sub presiune în aragaz (dacă are unul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon CubeBouillon Cube
500 De Grame De Carne Tocată Premium500 De Grame De Carne Tocată Premium
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
6
Strat de cartofi, morcovi și amestec de carne în oala sub presiune, condimentând cu sare și piper după gust. Sigilați capacul și aduceți aragazul la presiune maximă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
7
Reduceți căldura la mediu-scăzut, menținând presiunea completă și gătiți timp de 8 minute.
8
Scoateți din căldură.
9
Lăsați presiunea să scadă în mod natural, aproximativ 15 minute înainte de a elibera capacul.
10
Transferați carnea și legumele într-un bol de servire și turnați sucuri de tigaie peste carne și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista