Tocană de vită sub presiune a lui Kelly

Tocană de carne de vită oala sub presiune Kelly este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 566 calorii. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Acesta funcționează bine ca un curs principal preț rezonabil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Un amestec de ulei vegetal, frunze de dafin, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Cartofi Dulci Biscuiți ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent), Oală Sub Presiune Tocană De Vită, și Oală Sub Presiune Vin Roșu Tocană De Vită.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu.
Așezați făina într-o pungă resigilabilă; aruncați în jumătate cuburile de vită și agitați pentru a acoperi. Scuturați excesul de făină și adăugați carne în tigaie. Repetați cu carnea de vită rămasă. Condimentează carnea cu sare și piper după gust.
Se amestecă ceapa în carne de vită și se gătește, amestecând des, până când carnea se rumeneste pe toate părțile și ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Combinați apa, bulionul de vită, usturoiul, frunza de dafin, pătrunjelul și busuiocul într-o oală sub presiune la foc mediu-mare. Când cuburile de bulion sunt dizolvate, montați suportul aragazului sub presiune în aragaz (dacă are unul).
Strat de cartofi, morcovi și amestec de carne în oala sub presiune, condimentând cu sare și piper după gust. Sigilați capacul și aduceți aragazul la presiune maximă.
Reduceți căldura la mediu-scăzut, menținând presiunea completă și gătiți timp de 8 minute.
Lăsați presiunea să scadă în mod natural, aproximativ 15 minute înainte de a elibera capacul.
Transferați carnea și legumele într-un bol de servire și turnați sucuri de tigaie peste carne și legume.