Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beef Stew IV. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos worcestershire, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Carne de vită în făină și apoi, într-o oală de stoc mediu, carne de vită maro pe toate părțile în scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Făină Pentru Toate Scopurile
Stoc
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sare, piper, apă, ceapă, boia de ardei, usturoi, sos Worcestershire și concediu de dafin. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi
Piper
Ceapă
Apă
Carne
Sare
3
Adăugați morcovii și cartofii și fierbeți timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
4
Îndepărtați frunzele de dafin și carnea din tocană, adăugați 1 lingură de făină sau amidon de porumb și amestecați, pentru a îngroșa tocană. După amestecare lăsați să stea câteva minute pentru a se îngroșa, dacă nu la grosimea dorită adăugați mai multă făină sau amidon de porumb și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Făină Pentru Toate Scopurile
Carne
Tocană
5
Odată îngroșată, întoarceți carnea și adăugați porumb la tocană, încălziți și serviți.