Tocană de vită IV

Tocană de vită IV
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Beef Stew IV. Această rețetă face 6 porții cu 310 calorii, 25g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 36 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos worcestershire, scurtare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne de vită în făină și apoi, într-o oală de stoc mediu, carne de vită maro pe toate părțile în scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
StocStoc
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați sare, piper, apă, ceapă, boia de ardei, usturoi, sos Worcestershire și concediu de dafin. Se aduce la fierbere, se acoperă și se fierbe timp de 2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
PiperPiper
CeapăCeapă
ApăApă
CarneCarne
SareSare
3
Adăugați morcovii și cartofii și fierbeți timp de 45 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
4
Îndepărtați frunzele de dafin și carnea din tocană, adăugați 1 lingură de făină sau amidon de porumb și amestecați, pentru a îngroșa tocană. După amestecare lăsați să stea câteva minute pentru a se îngroșa, dacă nu la grosimea dorită adăugați mai multă făină sau amidon de porumb și repetați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
TocanăTocană
5
Odată îngroșată, întoarceți carnea și adăugați porumb la tocană, încălziți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
CarneCarne
TocanăTocană
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista