Tocană de vită irlandeză Raleys
Raleys Irish Corned Beef Stew ar putea fi doar rețeta fără lactate pe care ați căutat-o. Acest fel principal are 571 de calorii, 30 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,63 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 17 ar spune că a fost perfect. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Va fi un hit la st. eveniment de ziua patrick. Această rețetă de la Allrecipes necesită varză, bulion de vită, păstârnac și făină. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat de 90%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat, de asemenea, corned beef irlandez de casă și legume, corned beef și varză Irish Channel și corned beef and babage with Irish Mustard Sauce.
Instrucțiuni
Pune faina intr-un castron mare; aruncați cuburi de corned beef în făină pentru a le acoperi.
Se încălzește ulei de măsline într-o oală mare sau un cuptor olandez la foc mediu și se rumenește cuburi de corned beef pe toate părțile, aproximativ 10 minute.
Presărați pachetul de condimente din corned beef peste carne; se amestecă cu cartofi, păstârnac, morcovi, ceapă, apă, bere groasă, bulion de vită și orice făină nefolosită; se amestecă pentru a se combina. Se aduce la fierbere.
Reduceți focul la mic și fierbeți până când corned beef este foarte fragedă și tocanita s-a îngroșat, 2 până la 2 1/2 ore.
Amestecați varza în tocană și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Se amestecă cu oțet.
Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec
Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec sunt alegeri excelente pentru tocană de vită. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Happy Face Syrah Wine. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Happy Face Syrah Vin]()
Happy Face Syrah Vin
Marele lovitor al lumii Rhone, Pe nas o veche aromă pământoasă-erbacee. Boysenberry strălucitor, fructe de mure în față, urmate de un finisaj minunat de prune și caise! Piperul, cuișoarele și o notă de rozmarin sunt factori care contribuie la complexitatea acestui vin, completată cu corpul său mediu și culoarea profundă frumoasă. Se asortează excelent cu o gamă largă de grătar! Tri-tip, carne roșie și preferatul meu un burger cu brânză albastră.