Tocană de vită franceză este o rețetă mediteraneană care servește 20. Acest fel principal are 299 de calorii, 29 g de proteine și 15 g de grăsime per porție. Pentru 1,68 USD per porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, bulion de vită din carton, friptură de mușchi de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun pentru toamna. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 62%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ tocană de vită franceză, tocană de vită franceză și tocană de vită franceză.
Instrucțiuni
1
Presărați carnea de vită cu sare și piper. Într-o oală, rumeniți carnea de vită în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți și păstrați la cald.
3
În aceeași tigaie, căliți ceapa și morcovii în 2 linguri de unt timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Cup. Ceapă Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați usturoiul; gătiți încă 2 minute. Se amestecă ciupercile, cartofii, bulionul, vinul, busuiocul și carnea de vită. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 1-1/4 ore. Descoperi; se fierbe 20-30 de minute mai mult sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vânătă, Curățată De Coajă și Tăiată în Fâșii
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Într-o cratiță mică, topește untul rămas. Se amestecă făina până se omogenizează; se adauga treptat smantana. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă în tocană; căldură prin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane Salvatoare
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Tocană de vită funcționează foarte bine cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dom Perignon Vintage Luminous Bottle. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 279 de dolari.
Sticla Dom Perignon Vintage Luminoasa
Buchetul de deschidere este complex și luminos, un amestec de flori albe, citrice și fructe cu sâmburi. Efectul general este sporit de prospețimea anasonului și a mentei zdrobite. Aromele finale oferite de vin încep să arate note picante, lemnoase și prăjite. După o lungă perioadă de reticență, vinul se deschide în sfârșit. Există un echilibru complet între nas și palat. Caracterul său zvelt, minimalist, pur, tonifiat, atletic este acum exprimat și cu căldură. Fructul este pronunțat și limpede. Aciditatea caracteristică vintage este remarcabil de bine integrată. Persistența sa este în principal aromatică, cenușie, afumată și foarte promițătoare. Vinul se bucură de dualitate: căldură și prospețime, asocieri cu carne și iod, gătit și crud. Condimentele sporesc și accentuează efervescența anului 2008 și densifică vinul. Dom Pérignon îi plac experiențele jucăușe: artă culinară, texturi și chestiuni.