Tocană De Vită Flamandă

Tocană De Vită Flamandă
Tocană de vită flamandă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită, untul, muștarul dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Flamandă, Tocană flamandă de vită și bere, și Rețetă Flamandă De Tocană De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se usucă carnea de vită și se presară cu piper și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2
Încălziți uleiul și untul într - o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc mare, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți carnea de vită în 2 până la 3 loturi (fără aglomerare), răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați ceapa și restul de 1/4 linguriță de sare în oală și gătiți la foc mare, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro de pe fundul oalei, până la auriu pal, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și acoperiți oala, apoi gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați carne de vită împreună cu orice sucuri pe farfurie, frunze de dafin și bere și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
6
Între timp, întindeți 1 lingură de muștar pe fiecare parte a feliilor de pâine, apoi așezați pâinea deasupra tocăniței. Fierbeți tocană, acoperită, până când carnea de vită este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Chiar înainte de servire, amestecați pâinea în tocană, rupând-o cu o lingură, până când este încorporată și tocană este îngroșată. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Nota bucătarilor: tocanita poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate15
Revista