Tocană De Vită Flamandă
Tocană de vită flamandă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită, untul, muștarul dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Flamandă, Tocană flamandă de vită și bere, și Rețetă Flamandă De Tocană De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă carnea de vită și se presară cu piper și 1/2 linguriță de sare.
Încălziți uleiul și untul într - o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc mare, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți carnea de vită în 2 până la 3 loturi (fără aglomerare), răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați ceapa și restul de 1/4 linguriță de sare în oală și gătiți la foc mare, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro de pe fundul oalei, până la auriu pal, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și acoperiți oala, apoi gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Adăugați carne de vită împreună cu orice sucuri pe farfurie, frunze de dafin și bere și aduceți la foc mic.
Între timp, întindeți 1 lingură de muștar pe fiecare parte a feliilor de pâine, apoi așezați pâinea deasupra tocăniței. Fierbeți tocană, acoperită, până când carnea de vită este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Chiar înainte de servire, amestecați pâinea în tocană, rupând-o cu o lingură, până când este încorporată și tocană este îngroșată. Se condimentează cu sare.
Nota bucătarilor: tocanita poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți la foc moderat.