Tocană de vită flamandă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 487 calorii. Această rețetă servește 6. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați mandrina de vită, untul, muștarul dijon și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Vită Flamandă, Tocană flamandă de vită și bere, și Rețetă Flamandă De Tocană De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se usucă carnea de vită și se presară cu piper și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Sare, Pentru Marginile Paharului
2
Încălziți uleiul și untul într - o oală largă de 6 până la 8 litri, la foc mare, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi rumeniți carnea de vită în 2 până la 3 loturi (fără aglomerare), răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați ceapa și restul de 1/4 linguriță de sare în oală și gătiți la foc mare, amestecând ocazional și răzuind bucăți maro de pe fundul oalei, până la auriu pal, aproximativ 5 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și acoperiți oala, apoi gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa este aurie, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
5
Adăugați carne de vită împreună cu orice sucuri pe farfurie, frunze de dafin și bere și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
6
Între timp, întindeți 1 lingură de muștar pe fiecare parte a feliilor de pâine, apoi așezați pâinea deasupra tocăniței. Fierbeți tocană, acoperită, până când carnea de vită este foarte fragedă, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Chiar înainte de servire, amestecați pâinea în tocană, rupând-o cu o lingură, până când este încorporată și tocană este îngroșată. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Sare, Pentru Marginile Paharului
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
8
Nota bucătarilor: tocanita poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită. Reîncălziți la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă