Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită de duminică. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 393 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, scorțișoară măcinată, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Duminică, Cina de duminică: carne de vită, ceapă și tocană de Porter, și Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea, scorțișoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Sos Tabasco Picurat
Scurtare Naturală
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
2
Adăugați carne de vită, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, carne de vită maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Transfer la un 3-qt. aragaz lent. Se amestecă ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de vită și ceapa sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore