Tocană De Vită Duminică

Tocană De Vită Duminică
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită de duminică. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 393 calorii, 43G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, scorțișoară măcinată, piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până frunze de dafin ai putea urma acest curs principal cu Adorabil Sos De Mere Prajiturele ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Duminică, Cina de duminică: carne de vită, ceapă și tocană de Porter, și Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea, scorțișoara și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de vită, câteva bucăți la un moment dat și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, carne de vită maro în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Transfer la un 3-qt. aragaz lent. Se amestecă ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea de vită și ceapa sunt fragede. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista