Tocană de vită cu cidru de mere
Ai nevoie de un fel principal fără lactate ? Tocană de vită cu cidru de mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă are 12 porții și costă 1,24 USD per porție. O porție conține 236 de calorii , 23 g de proteine și 5 g de grăsimi . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Este perfectă pentru iarnă . Mergi la magazin și cumpără legume, frunză de dafin, apă și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 77% , ceea ce este solid. Garnitura de toamnă cu morcovi copți și mere în cidru , spată de porc înăbușită în cidru cu ceapă caramelizată și mere confiate și gogoșile glazurate cu cidru de mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți legumele, castanele de apă, ciupercile și ceapa într-un slow cooker de 5 litri. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați amestecul pentru sos, amestecul pentru supă, condimentele pentru friptură și scorțișoara; adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Combinați supa, cidrul și sosul de roșii; turnați peste carnea de vită.
Adăugați foaia de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Combinați amidonul de porumb cu apa până se omogenizează; încorporați în tocană. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 15 minute sau până se îngroașă. Aruncați foaia de dafin.