Tocană de vită cu cidru de mere

Tocană de vită cu cidru de mere
Ai nevoie de un fel principal fără lactate ? Tocană de vită cu cidru de mere ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă are 12 porții și costă 1,24 USD per porție. O porție conține 236 de calorii , 23 g de proteine și 5 g de grăsimi . O persoană a fost impresionată de această rețetă. Este oferită de Taste of Home. Este perfectă pentru iarnă . Mergi la magazin și cumpără legume, frunză de dafin, apă și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor mediu de 77% , ceea ce este solid. Garnitura de toamnă cu morcovi copți și mere în cidru , spată de porc înăbușită în cidru cu ceapă caramelizată și mere confiate și gogoșile glazurate cu cidru de mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți legumele, castanele de apă, ciupercile și ceapa într-un slow cooker de 5 litri. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați amestecul pentru sos, amestecul pentru supă, condimentele pentru friptură și scorțișoara; adăugați carnea de vită, câteva bucăți odată, și agitați pentru a o acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De Făină, 8 InciTortilla De Făină, 8 Inci
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)Lămâi (1 Feliată Foarte Subțire; Cealaltă Tăiată Felii)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Adăugați în slow cooker.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Combinați supa, cidrul și sosul de roșii; turnați peste carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Adăugați foaia de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-7 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Combinați amidonul de porumb cu apa până se omogenizează; încorporați în tocană. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 15 minute sau până se îngroașă. Aruncați foaia de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 35 m.
Porții12
Scor De Sănătate43
Revista