Tocană de vită de anghinare este o fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână sare, piper, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Vită Cu Anghinare, Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de anghinare și Garbanzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați făina, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carne de vită, câteva bucăți pe rând și agitați pentru a acoperi. Într-o tigaie mare, carne de vită brună în ulei în loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transfer la un 3-sau 4-qt. aragaz lent cu o lingură cu fante. Adăugați treptat consomme în tigaie, amestecând pentru a slăbi bucățile rumenite. Se amestecă ceapa, ciupercile, vinul, usturoiul și mărarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană Smântână, Globul Ocular
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Crengute De Marar Proaspat Culese
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, Opțional
4
Se toarnă peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 7-8 ore sau până se înmoaie. Se amestecă anghinarea; gatiti 30 de minute mai mult sau pana se incalzeste.