Tocană De Vită Burgandy

Tocană De Vită Burgandy
Tocană de vită Burgandy este o fără lactate felul principal. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 570 calorii, 40g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână cartofi de copt, napi, bulion de vită și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Carne de vită și paste Burgandy, Aragaz Lent Carne De Vită Burgandy, și Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Carne de vită brună în ulei într-o oală mare de tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
TocanăTocană
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se adaugă toate legumele, cu excepția roșiilor, și se sotează la foc mediu-mic timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
TomateTomate
3
Presărați făină peste carne și legume și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
4
Adăugați bulion, vin sau bulion, condimente și roșii. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți, acoperit, timp de 1 1/2 ore, sau până când carnea este foarte fragedă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CondimenteCondimente
TomateTomate
BulionBulion
CarneCarne
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista