Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită. Această rețetă face 4 porții cu 922 calorii, 67g de proteine, și 54g de grăsime fiecare. Pentru $ 5.08 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Foodnetwork are 46 de fani. Dacă aveți sare și piper kosher, oțet de vin, bulion de vită și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți un cuptor olandez mare cu un capac etanș la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
3
Se toarnă suficient ulei pentru a umple tigaia cu o adâncime de aproximativ 1/4 inci. Condimentează carnea de vită generos cu sare și piper și adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se sotează jumătate din carne, neacoperită, amestecând doar ocazional, până se rumenesc bine, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură pliată, transferați carnea de vită pe o farfurie. Repetați cu carnea de vită rămasă. Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Roșii Feliate, Opțional
5
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. întoarceți vasul în aragaz și topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
8
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
9
Adăugați carnea de vită rezervată și împrăștiați făina peste amestecul de legume și carne de vită (suficient pentru a acoperi ușor) și gătiți amestecând până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
10
Adăugați apa sau bulionul și aduceți la foc mic. Legați pătrunjelul, cimbrul și frunzele de dafin împreună cu o bucată de sfoară de bucătărie și adăugați pachetul în oală. Se condimentează cu 2 lingurițe de sare sau după gust. Acoperiți și transferați la cuptor. Gatiti carnea pana cand este frageda, aproximativ 1 1/2 ore. (Acest lucru se poate face și pe aragaz la foc mic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Scoateți vasul din cuptor. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit cu o lingură sau o ladă.
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați cartofii, morcovii, țelina și roșiile și aduceți la foc mic deasupra aragazului. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand lichidul se ingroasa si legumele sunt fragede, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
13
Scoateți și aruncați pachetul de plante medicinale. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți între boluri și serviți imediat.