Friptura de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 340 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână țelină, roșii înăbușite fără sare, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Tocană consistentă de vită – o tocană de vită umplută poate fi făcută cu ușurință în crockpot, Tocană de vită a lui Roni, Da, tocană de vită, și Tocană de vită cu napi (Bourguignonne de vită).
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați carne de vită; gatiti 5 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
3
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ciuperci și următoarele 4 ingrediente în tigaie; gatiti 5 minute, amestecand ocazional. Întoarceți carnea de vită în tigaie. Se amestecă 1 1/2 căni de apă și următoarele 6 ingrediente; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră. Se amestecă măslinele și se gătește 30 de minute sau până când carnea de vită este fragedă. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă oțetul.