Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte
Rețeta tocană de vară indiană: dovlecel, nucă de cocos și tocană de linte ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 8 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 114 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 682 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați nucă de cocos, mazăre porumbel, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Încercați Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, Tocană de nucă de cocos și linte, și Tocană de dovlecei și linte roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți mazărea porumbelului în câteva schimbări de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Porumbel
Apă
2
Într-o oală mare de supă, combinați dovleceii, mazărea porumbelă scursă, roșiile, nuca de cocos, turmericul, chimenul și suficient stoc pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe, acoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Porumbel
Turmeric
Nucă De Cocos
Suc De Fructe
Tomate
Chimen
Stoc
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți capacul și fierbeți încă 10 minute.
4
Pentru a tempera: într-o tigaie mică, încălziți uleiul de canola până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați semințele de muștar și când nu mai apar, adăugați fulgii de ardei roșu, usturoiul și sarea. Rotiți tigaia astfel încât conținutul să se gătească uniform și gătiți încă 10 secunde. Apoi turnați conținutul tigaiei în supă, împreună cu sarea. Puneți o lingură de supă înapoi în tigaie (va sfârâi, aveți grijă!), și se toarnă înapoi în oala de supă. Finalizați cu miere, suc de lămâie și coriandru. Reglați condimentele, după gust și bucurați-vă de puțină vară indiană în mijlocul iernii!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
Semințe De Muștar
Suc De Lămâie
Condimente
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Miere
Sare
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Berger Gruner Veltliner (1 litru) cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.