Tocană De Stroganoff De Vită Cu Aragaz Lent
Rețeta tocană de Stroganoff de vită cu aragaz lent ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 5 ore și 50 de minute. Această rețetă servește 5. Acest fel principal are 497 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Pentru $3.41 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână apă, supă cremoasă de ciuperci clasice vegetale, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slow Cooker Carne De Vită Stroganoff, Stroganoff De Vită Cu Aragaz Lent, și Stroganoff De Vită Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri, strat de ceapă, usturoi și carne de vită.
Se toarnă supă și apă peste carne de vită.
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-7 ore.
Se amestecă tăiței în amestec. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperi; gatiti 20-30 de minute sau pana cand taiteii sunt fragede. Se amestecă smântâna.
Garnisiți porții individuale cu pătrunjel.