Tocană de stridii cu Castane
Tocană de stridii cu castane ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 463 calorii, 18g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 92 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă verde, stridii standard și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Cu Castane, Tocană de porc cu Cipollini, ciuperci și castane, și Tocană Coreeană Cu Coaste Scurte Cu Jujuburi Uscate Și Castane.
Instrucțiuni
Înmuiați castanele într-un bol cu apă timp de 30 de minute.
În timp ce castanele se înmoaie, puneți cartoful într-o cratiță medie și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până se înmoaie; scurgeți.
Tăiați o fantă în coajă pe partea rotunjită a castanului. (Asigurați-vă că slit merge tot drumul, deși coajă. Dacă nu, vor exploda.) Aranjați castanele într-un singur strat pe un vas sigur pentru microunde. (Cuptor cu microunde maxim 12 castane simultan, pentru a găti uniform). Cuptor cu microunde la 2 minute. Se răcește 5 minute. Cojiți și tocați la egal cu 2 căni.
Scurgeți stridiile într-un colizor peste un bol, rezervând 1/2 cană lichid de stridii; puneți stridiile deoparte.
Gatiti slanina intr-un cuptor olandez la foc mediu pana cand este crocant.
Scoateți slănina din tigaie; se sfărâmă.
Adăugați castane, ceapa tocată, țelina și ceapa verde în picăturile de slănină în tigaie; sotati 5 minute. Turnați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivel cu un cuțit. Se amestecă făina; gatiti 1 minut.
Adăugați cartof, lichid de stridii rezervat, lapte, slănină, sare, cimbru și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți până se îngroașă (aproximativ 8 minute). Se amestecă sherry și stridii; gătiți 3 minute sau până când marginile stridiilor se ondulează.