Tocană De Ratatouille De Pui

Tocană De Ratatouille De Pui
Tocană de pui Ratatouille ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 125 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați pui prăjit cu delicatese, bulion de pui fără sare, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați Tocanita de linte Ratatouille a lui Joy Bauer și cadou de carte, Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), și Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați pielea de la pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Scoateți puiul din oase și tocați grosolan puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3
Combinați puiul tocat, vinetele și ingredientele rămase într-un cuptor olandez, amestecând bine. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate22
Revista