Tocanita de pui-orz cu aragaz lent este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 1,58 USD pe porție. O porție conține 253 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 30 de minute. Un amestec de pătrunjel, bulion de pui, orz perlat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de vită și orz cu aragaz lent, Tocană De Orz De Vită Cu Aragaz Lent, și Tocană de fasole și orz cu aragaz lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, așezați morcovii, țelina și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Așezați pieptul de pui pe legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Legume
3
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția pătrunjelului și a cimbrului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Cimbru
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-9 ore.
5
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Scoateți carnea din oase și tăiați - o în bucăți de 1/2 până la 1 inch; aruncați oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
7
Se amestecă puiul, pătrunjelul și cimbru în tocană. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gătiți cu 10 până la 15 minute mai mult sau până când puiul este bine încălzit.