Tocanita de pui cu masline verzi ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 939 calorii, 70g de proteine, și 64G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,63 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați măsline, piper, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Tocană de pui cu măsline verzi, Tocană de pui cu măsline și lămâie, și Tocană De Pui Cu Lămâie, Măsline Și Smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați roșiile, 1 cană bulion, ceapă, usturoi, chimen, boia și turmeric în aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Turmeric
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură. ulei la foc mediu. Condimentați puiul cu sare și piper, puneți-l în tigaie și gătiți, întorcând, până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Transferați la aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
4
Se toarnă restul de 1/2 cană de bulion în tigaie, răzuind bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Se toarnă lichid în aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Gatiti puiul la inaltime timp de 4 ore. Cu treizeci de minute înainte de terminarea puiului, amestecați măslinele și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De Porumb
7
Scoateți puiul din aragazul lent; lasa sa se raceasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Scoateți carnea din oase, apoi întoarceți carnea liberă la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
9
Serviți tocană deasupra cuscusului gătit și presărați cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuscus Gătit
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă