Tocană de pui cu ardei dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,22 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 302 calorii, 29G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, fasole nordică remarcabilă, bulion de pui mai puțin sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de porc cu ardei dulci și fierbinți din Abruzzo, Pui cu ardei dulci și roșii, și Pui dulce și acru cu ananas și ardei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa tocată și puiul; sotati 5 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ceapă
3
Adăugați dovlecei și următoarele 9 ingrediente (dovlecei prin bulion); aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
Bulion
4
Adăugați ardei grași și gătiți, neacoperiți, 10 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
5
Se presară cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
6
Notă: păstrați tocană în frigider până la 2 zile. Se reîncălzește într-o cratiță la foc mediu până se încălzește bine; se presară cu cilantro înainte de servire.