Tocană de porc cu păstârnac și caise

Tocană de porc cu păstârnac și caise
Friptura de porc cu păstârnac și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 313 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, pătrunjel cu frunze plate, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Prieteni de hrănire: tocană de porc cu cidru tare, păstârnac și Pancetta, Tocană De Miel Cu Păstârnac, Prune Uscate Și Năut, și Tocană de miel condimentată cu caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați carnea de porc și gătiți 6 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
3
Scoateți carnea de porc din tigaie și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, lăsând bucăți rumenite pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați ceapa, țelina și apa; gătiți 3 minute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați pasta de roșii și următoarele 6 ingrediente (pasta de roșii prin frunze de dafin) și aduceți tocană la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
TocanăTocană
6
Se amestecă păstârnacul și caisele; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă. Aruncați frunzele de dafin; se presară cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
PăstârnacPăstârnac
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Revista