Friptura de porc cu păstârnac și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 313 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $ 2.76 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat grosier, pătrunjel cu frunze plate, țelină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Prieteni de hrănire: tocană de porc cu cidru tare, păstârnac și Pancetta, Tocană De Miel Cu Păstârnac, Prune Uscate Și Năut, și Tocană de miel condimentată cu caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați carnea de porc și gătiți 6 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Scoateți carnea de porc din tigaie și ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie, lăsând bucăți rumenite pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa, țelina și apa; gătiți 3 minute, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați pasta de roșii și următoarele 6 ingrediente (pasta de roșii prin frunze de dafin) și aduceți tocană la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Grăsime De Porc înapoi
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Se amestecă păstârnacul și caisele; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când carnea de porc este fragedă. Aruncați frunzele de dafin; se presară cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Tallegio, Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ulei De Măsline, Pentru Prăjire
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ