Tocană de pește și fenicul este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție conține 605 calorii, 60g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 11,88 USD pe porție. Această rețetă de la Food.com are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați suc de scoici îmbuteliat, bulb de fenicul, midii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Pește cu fenicul, și Fenicul Și Supă De Pește.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.