Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați tocană de pește Indian. Pentru $3.96 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 330 calorii, 37g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână ardei iute, pudră de chili, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Easy Fish Molee (Tocană De Pește În Stil Indian De Sud Cu Nucă De Cocos), Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Pește Indian.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Menage A Trois Limelight Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 11 dolari.