Tocană de pește braziliană (Moqueca de Peixe)

Tocană de pește braziliană (Moqueca de Peixe)
Tocanita de pește braziliană (Moqueca de Peixe) este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 385 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 8,13 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de roșii, ceapă verde, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Tocană De Pește Braziliană (Moqueca De Peixe), Moqueca-Tocană De Pește Braziliană, și pentru Moqueca (tocană de pește Braziliană) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Marinați în frigider 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Adăugați ceapa, ardeii grași, ceapa verde, usturoiul și frunza de dafin; gatiti 6 minute, amestecand ocazional. Creșteți căldura la mediu-mare; adăugați roșii și gătiți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Ceapa VerdeCeapa Verde
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
4
Adăugați 1/4 cană de coriandru, suc de scoici și bulion. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 10 minute. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De ScoiciSuc De Scoici
Frunze De DafinFrunze De Dafin
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BulionBulion
5
Puneți o treime din amestecul de legume într-un blender și faceți piure până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă amestecul de legume piure în tigaie. Repetați procedura cu amestecul de legume rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați lapte de cocos și ardei roșu în amestecul de legume piure. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Ardei RoșuArdei Roșu
LegumeLegume
8
Adăugați amestecul de pește; gatiti 3 minute sau pana cand pestele este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
9
Se presară cu 1/4 cană de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista