Tocană de miel și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 445 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți usturoi, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Tocană de miel și ciuperci, Tocană De Miel, și Tocană De Miel.
Instrucțiuni
1
Într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mare, amestecați frecvent mielul până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Cu o lingură pliată, transferați mielul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, clătiți ciupercile comune, tăiați capetele tulpinii și sferturile de ciuperci. Clătiți shiitakes, aruncați tulpinile și feliați capacele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Shiitake
3
În aragaz, amestecați ciupercile obișnuite, shiitakes, ceapa, morcovii, usturoiul și pancetta până când ceapa se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ciuperci Shiitake
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați miel și sucuri, vin, busuioc, rozmarin și cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Seal aragaz. Urmând instrucțiunile producătorului, aduceți la presiune maximă (15 lb.); reglați căldura pentru a stabiliza rata de gătit. Gatiti 20 de minute. Eliberați rapid presiunea, curgând apă rece peste tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Deschideți tigaia. Dacă doriți, aruncați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Se amestecă amidonul de porumb cu 2 linguri de apă și se amestecă în amestec, apoi se amestecă tocană la foc mare până la fierbere. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă