Tocană de miel și ciuperci
Tocană de miel și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 445 calorii, 36g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți usturoi, morcovi, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mazăre ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Căpșuni Peasy ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce este bine. Rețete similare sunt Tocană de miel și ciuperci, Tocană De Miel, și Tocană De Miel.
Instrucțiuni
Într-o oală sub presiune de 6 litri la foc mare, amestecați frecvent mielul până se rumenesc, aproximativ 15 minute. Cu o lingură pliată, transferați mielul într-un bol.
Între timp, clătiți ciupercile comune, tăiați capetele tulpinii și sferturile de ciuperci. Clătiți shiitakes, aruncați tulpinile și feliați capacele.
În aragaz, amestecați ciupercile obișnuite, shiitakes, ceapa, morcovii, usturoiul și pancetta până când ceapa se rumenesc ușor, aproximativ 10 minute.
Adăugați miel și sucuri, vin, busuioc, rozmarin și cuișoare.
Seal aragaz. Urmând instrucțiunile producătorului, aduceți la presiune maximă (15 lb.); reglați căldura pentru a stabiliza rata de gătit. Gatiti 20 de minute. Eliberați rapid presiunea, curgând apă rece peste tigaie.
Deschideți tigaia. Dacă doriți, aruncați cuișoarele.
Adăugați mazărea în tigaie.
Se amestecă amidonul de porumb cu 2 linguri de apă și se amestecă în amestec, apoi se amestecă tocană la foc mare până la fierbere. Condimentează după gust cu sare și piper.
Serviți cu cartofi piure sau orez fiert.