Tocană de miel cu lămâie și cimbru

Tocană de miel cu lămâie și cimbru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de miel cu lămâie și cimbru. Această rețetă servește 4 și costă 3,04 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 339 calorii, 25g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, umăr de miel, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Lămâie prăjită și picior de miel de cimbru, Miel în stil grecesc cu lămâie și cimbru, și Luni Minime: Cotlet De Miel Cu Cimbru De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Miel uscat cu prosoape de hârtie. Aruncați cuburile de miel cu făină într-un castron de dimensiuni medii. Se scutură excesul de făină și se lasă deoparte pe o grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Tocană De MielCarne De Tocană De Miel
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă ulei în cuptorul olandez setat la foc mediu-mare. Când uleiul strălucește, adăugați miel. Gatiti mielul pana se rumeneste pe fiecare parte, aproximativ opt minute in total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Scoateți cuburile și puneți-le deoparte.
4
Adăugați șalotă, praz, usturoi și cimbru la cuptorul olandez. Gatiti, amestecand des, pana cand prazul se rumeneste usor, aproximativ patru minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Se toarnă în stoc, vin alb, suc de lămâie și coji de lămâie. Resturi orice biți rumenite de pe partea de jos a cuptorului olandez cu lingura de lemn. Se condimentează cu vârf de sare și piper și se întoarce mielul la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Întoarceți căldura la mare și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și acoperiți parțial. Gatiti, amestecand la fiecare cinci minute sau cam asa ceva, pana cand mielul este foarte fraged, 45 de minute pana la o ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
7
Se servește cu pătrunjel tocat. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate28
Revista