Tocană De Miel Condimentată Etiopiană

Tocană De Miel Condimentată Etiopiană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană de miel condimentată etiopiană. Această rețetă servește 45 și costă 47 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 45 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, roșii de prune, picior de miel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Toamna. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tocană De Pui Cu Condimente Etiopiene, Tocană de miel condimentată cu caise, și Rețetă de tocană de miel condimentată ( cu nuci și rodie).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bateți vinul cu sucul de lămâie, berbere, boia de ardei și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
MuștarMuștar
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Condimentează mielul cu sare și piper. Într-o caserolă mare din fontă emailată, încălziți uleiul de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MielMiel
3
Adăugați jumătate din miel în caserolă și gătiți la foc moderat, rotind, până se rumenesc peste tot, 6 până la 8 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați mielul într-un castron mediu. Repetați cu mielul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Adăugați ceapa, usturoiul, rozmarinul, cimbru și un vârf generos de sare și piper în caserolă și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RozmarinRozmarin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
CimbruCimbru
5
Adăugați mielul și orice sucuri acumulate în caserolă împreună cu amestecul de vin, roșiile, ardeiul gras și șalota. Gatiti la foc moderat, amestecand, pana cand rosiile si ardeiul gras s-au inmuiat si mielul este doar fiert, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MielMiel
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate44
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista