Tocană de linte roșie Curried și Chard elvețian cu fasole Garbanzo

Linte roșie Curried și tocană de brânză elvețiană cu fasole Garbanzo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 365 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de buchet), iaurt, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Tocană De Linte Roșie Curried Și Chard Elvețian Cu Fasole Garbanzo, Fasole Garbanzo Prăjită Și Usturoi Cu Bietă Elvețiană, și Fasole garbanzo prăjită și usturoi cu Bietă Elvețiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa; saut până la aur, aproximativ 13 minute.
Se amestecă curry și cayenne.
Adăugați bulion și bietă. Creșteți căldura; aduceți la fierbere.
Adăugați linte și garbanzos; reduceți căldura la mediu.
Acoperiți; fierbeți până când lintea este fragedă, amestecând de două ori, aproximativ 10 minute. Împărțiți tocană între boluri. Se acoperă cu iaurt.