Tocană De Legume Și Carne De Vită

Tocană De Legume Și Carne De Vită
Tocană de legume-carne de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 359 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, bere, carne de tocană de vită și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Tocană De Vită De Legume, Carne de vită și legume, și Carne de vită și legume.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Adăugați carnea de vită și gătiți 5 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
3
Adăugați bulion de vită și următoarele 9 ingrediente (bulion prin piper negru), amestecând pentru a combina; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când legumele sunt fragede, amestecând ocazional. Aruncați frunzele de dafin și crengile de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
4
Combinați 1/4 cană de apă, făină, suc de lămâie și zahăr, amestecând bine cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de carne de vită, amestecând constant; se aduce la fierbere. Gatiti 3 minute sau pana cand este usor gros, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
6
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
7
Garnisiți cu crengute de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Felii, 1)Tăiat în Felii, 1)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Revista