Tocană De Legume Cu Iarbă De Lămâie

Tocană De Legume Cu Iarbă De Lămâie
Lemon iarbă tocană de legume ar putea fi doar supa pe care o căutați. Pentru $ 5.16 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 274 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Un amestec de mazăre, ghimbir măcinat, turmeric măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 59 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare sunt Tocană de ciuperci sălbatice cu carne de vită hrănită cu iarbă, Creveți Cu Iarbă De Lămâie, și Supă De Pui Cu Iarbă De Lămâie.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați frunzele exterioare dure de iarbă de lămâie, economisind aproximativ o secțiune de 3 inci de rădăcină albă fragedă. Feliați rădăcina pe jumătate pe lungime. Zdrobiți ușor iarba de lămâie, folosind partea unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez peste mediucăldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Adăugați iarba de lămâie și ceapa; sot 3 minute. Se amestecă 1/4 linguriță de sare, turmeric, ghimbir și piper roșu. Sotati 2 minute sau pana cand legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
TurmericTurmeric
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)(tub Mare)
4
Adăugați cartof dulce, cartof copt, morcov și ciuperci. Se sotează 2 până la 3 minute sau până când legumele se rumenesc ușor. Se amestecă bulionul și apa; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 23 până la 25 de minute sau până când cartoful și morcovul sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi De CoptCartofi De Copt
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Îndepărtați iarba de lămâie. Se amestecă mazărea, laptele de cocos și 1 linguriță de sare. Gatiti, neacoperit, 2-3 minute sau pana cand mazarea este bine incalzita. Se amestecă cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Elixirul GElixirul G
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
(tub Mare)(tub Mare)
DificultateExpert
Gata În59 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista