Tocană de ierburi verzi și fasole de rinichi (Ghormeh Sabzi) din ' noua bucătărie Persană

Tocană de ierburi verzi și fasole de rinichi (Ghormeh Sabzi) din ' noua bucătărie Persană
Tocană de fasole verde și fasole (Ghormeh Sabzi) din 'noua bucătărie Persană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 434 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 4 și costă $2.37 pe portie. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de spanac, ulei de măsline, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi turmericul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort De Lămâie Umplut Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Tocană Persană-Gormeh Sabzi, Fasole de rinichi și tocană de cartofi dulci, și Tocană de fasole nigeriană cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Scurgeți tofu-ul și tăiați-l în plăci groase de 1 inch. Congelați până se solidifică, aproximativ 6 ore, apoi dezghețați la frigider peste noapte. Strângeți feliile de tofu pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Preîncălziți cuptorul la 375 F. tapetați o foaie de copt cu un covor antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Într-un castron mediu, amestecați împreună 2 linguri de ulei de struguri, 1 linguriță de sare, câteva măcinări de piper și turmeric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
TurmericTurmeric
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Adăugați tofu și aruncați pentru a-l acoperi în condiment.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
5
Întindeți tofu pe foaia de copt și coaceți timp de 50 de minute, răsturnând plăcile o dată la jumătate. Tofu ar trebui să fie auriu și elastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Se lasă să se răcească și se taie cubulețe.
7
În timp ce tofu se coace, caramelizează ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
8
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare și adăugați restul de 3 linguri de ulei de semințe de struguri, urmate de ceapă. Se rumenește ceapa timp de 10 minute, până începe să se întunece, apoi se gătește încet la foc mic timp de aproximativ 30 de minute, până devine maro închis și aproximativ jumătate din volumul inițial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați usturoiul, fasolea, tofu și bulionul și aduceți la fierbere; apoi reduceți focul și fierbeți, parțial acoperit, timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
10
Adăugați spanacul în pumni mari, adăugând mai multe pe măsură ce fiecare lot se ofilește, apoi amestecați ierburile și scallions. Pătrundeți limele și adăugați-le în tocană împreună cu apa lor de înmuiere. Se fierbe timp de 20 de minute. Ierburile ar trebui să fie fragede, dar totuși verzi strălucitoare. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper. Opriți focul și lăsați tocanita să se odihnească timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
11
Stropiți cu ulei de măsline extravirgin și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1
Încălziți o tigaie mare și adâncă la foc mediu-mare și adăugați 1 lingură de ulei de semințe de struguri în tigaie. Sare ușor 2 kilograme piept și picioare de pui fără piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați puiul în tigaie și căutați timp de 6 până la 7 minute pe fiecare parte, până se rumenesc bine, apoi transferați pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați puiul în tocană împreună cu fasolea
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
DificultateExpert
Gata În24 hrs
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista