Friptura de homar cu roșii și ardei este o fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru $ 4.61 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, homari vii, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de năut cu vinete, roșii și ardei, Homar cu roșii roșii și galbene, și Tocană De Homar Groasă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lucrând în loturi și folosind clești, coborâți homarii într-o oală mare de apă clocotită rapid. Se fierbe 5 minute. Folosind clești, transferați homarii pe platou. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Clește
2
Lucrând peste castron pentru a prinde sucuri din homari și folosind foarfece de bucătărie, tăiați cozile din homari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Tăiați fiecare coadă în 3 runde. Împărțiți capetele și corpurile de homar deschise; îndepărtați tomalley (ficat verde) și rezervați (aproximativ 2 linguri în total). Împărțiți fiecare gheară mare în 2 bucăți, tăind 1 parte deschisă pentru îndepărtarea ușoară a cărnii cu gheare. Puneți deoparte bucăți de homar și sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Ficat
Carne
4
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și adâncă sau oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se adauga ceapa si ardeii; saut până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Ceapă
6
Adăugați roșiile, 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat, frunze de dafin, cimbru și un vârf de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt
Frunze De Dafin
Tomate
Zahăr
Cimbru
7
Se presară cu sare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când amestecul se îngroașă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
8
Adăugați brandy și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
9
Adăugați toate bucățile de homar rezervate și sucurile în tigaie; fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se amestecă în suc de scoici și 1 cană de apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, acoperiți și fierbeți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Scoici
Apă
11
Adăugați tomalley rezervat, 2 linguri de pătrunjel proaspăt tocat și usturoi tocat în tigaie cu homar și fierbeți neacoperit 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel Proaspăt
Usturoi Tocat
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Transferați bucățile de homar în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
13
Transferați sosul în blender și piure până se omogenizează, subțierea cu mai multă apă, dacă doriți. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
14
Transferați sosul în vasul de servire. Se acoperă cu bucăți de homar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
15
Se presară cu 1 lingură de pătrunjel rămas și se servește.
Homar în meniu? Încercați să împerecheați cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.