Tocană de homar cu prăjituri de cartofi prăjiți cu ardei roșu

Tocană de homar cu prăjituri de cartofi prăjiți cu ardei roșu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de homar cu prăjituri de cartofi prăjiți cu ardei roșu. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 48G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 472 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.35 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cartofi, roșii conservate, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Cartofi Dulci Cu Linte Roșie Cu Un Singur Vas, Ușor Prăjită Piper Roșu Dip, și roșii prăjite și piper roșu dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii în apă foarte sărată și dați la fiert. Gatiti pana la moale si fraged, 25 pana la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
În timp ce cartofii se gătesc, începeți tocanul. Într-o oală la foc mediu-mare, adăugați uleiul de măsline, morcovii, porumbul și ceapa și sotati până când legumele încep să transpire, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați roșiile zdrobite, stocul, pasta de roșii și usturoiul. Reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt fierte, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în homar și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se scoate de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte. Se strecoară cartofii și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
5
Se amestecă în smântână, ardei roșu prăjit, mărar, patrunjel și tarhon. Condimentează cu sare și piper. Se răcește la frigider cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
6
Pentru a forma prăjiturile, apucați o bilă din amestecul de cartofi răcit și puneți-o într-un disc gros de 1 inch, cu diametrul de aproximativ 3 inci. Într-o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare. Prăjiți prăjiturile până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți tocanul și serviți cu o prăjitură de cartofi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Roland Lavantureux Petit Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Roland Lavantureux Petit Chablis
Roland Lavantureux Petit Chablis
Lavantureux ' s cel mai umil cuv aproximativ, Petit Chablis, rămâne etalonul domaine pentru valoare și tipicitate. Cu o combinație delicioasă de fructe proaspete și aromatice de coajă de stridii, o textură pe gust, care este atât suavă, cât și liniară, și un finisaj la fel de delicios pe cât se cere de la Chardonnay cu climă rece din solurile calcaroase, acest Petit rămâne unul dintre cele mai mari chilipiruri din regiune.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate56
Revista